Skip to content

Gezonde werkplek

DE GEZONDE WERKPLEK VOLDOET AAN:

HUREN OF KOPEN

Ritswand biedt de mogelijkheid om te huren of te kopen. En als je koopt heb je recht op milieusubsidie

Luchtzuivering

Alle ruimtes in ruimtes zijn voorzien van een eigen ventilatiesysteem. In combinatie met een aanwezigheidsensor wordt de hoeveelheid verse lucht optimaal gereguleerd. Optioneel is er een zuiveringssysteem op basis van UV-C. Deze zuivert de lucht, de lucht op schimmels, bacteriën en virussen inclusief COVID-19. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw ruimtes van schone lucht worden voorzien.

GELUIDSISOLATIE
EN AKOESTIEK

Rust op de werkplek is essentieel om je goed te kunnen concentreren. Naast rust is de afwezigheid van hinderlijke galm of echo erg belangrijk om prettig te kunnen werken. En uiteraard is het niet de bedoeling dat mensen buiten de ruimte kunnen volgen waarover gesproken wordt. Ritswand levert ruimte-in-ruimtes met een hoge geluidisolatie door middel van geluidsisolerende plafonds en wanden. Daarnaast kan de geluidsisolatie verder verhoogd worden

Standaard ventilatie

Ons systeem heeft een iegen ventilatiesysteem dat kan worden aangesloten op de gebouwgebonden systemen. Maar ook ventileren met verse lucht uit de omringend ruimte is een mogelijkheid.

Ben je enthousiast over de Belcel en wil je meer informatie?

STANDAARD VENTILATIE

Ons systeem is zo ontworpen dat we op het bestaande ventilatiesysteem aan kunnen sluiten. Als dit niet mogelijk, of gewenst is hebben wij een eigen ventilatiesysteem wat zorgt voor de aanvoer van frisse lucht.

EEN BELCEL VOOR KANTOOR? DIE RITS JE!

De belcel van Ritswand staat los van vloer, plafond en muur. De onderdelen worden met een ritsverbinding met elkaar verbonden; er hoeft voor de installatie geen boor, zaag of schroevendraaier aan te pas te komen. Verhuizen is daardoor ook een kwestie van ritsen geworden. Levering en montage wordt standaard door ons verzorgd, en ook een interne verhuizing regelen we voor je. Doordat alles modulair en losmaakbaar is, past de belcel zelfs meestal in een standaard personenlift.

MILIEUSUBSIDIE MOGELIJK

Denk je erover om het wandsysteem van Ritswand aan te schaffen? Dan kun je milieusubsidie aanvragen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) verleent subsidies aan partijen die tot aankoop van onze producten overgaan, omdat we met de Ritswand bijdragen aan circulair en duurzaam bouwen.

GEZOND LICHT

Voor een goede werkplek is licht en verlichting van groot belang. Vaak is er te weinig daglicht beschikbaar om gedurende de werkdag voldoende licht op het werkoppervlak te hebben
Naast normen voor, bijvoorbeeld, de hoeveelheid licht op het werkoppervlak en reflectie op computerscherm of werkblad moet licht vooral ook comfort geven. De kleur en lichtintensiteit moet aangenaam zijn en hinderlijke flikkering van de lampen moet achterwege blijven.
De speciale, voor Ritswand ontwikkelde, LED-verlichting voldoet aan al deze eisen en nog veel meer!De lampen zijn volledig dimbaar en traploos instelbaar van zeer warm wit tot helder wit. Bij elk geleverde ruimte-in-ruimte wordt standaard een drie scenario’s schakelaar meegeleverd met Twilight (gedimd warmwit licht, geschikt voor videopresentaties), Relax (tussen warmwit en neutraal wit, geschikt voor overlegsituaties) en Work (neutraal wit licht, geschikt voor werken op papier en laptop; de genormeerde lichthoeveelheid van 500 lux op het werkoppervlak).
Bewegingssensoren, daglichtcompensatie en ook Human Centric Lighting* zijn als opties voor deze verlichting te bestellen.
Human Centric Lighting: de verlichting simuleert en lichtkleur en intensiteit van het daglicht over het verloop van de dag. De verlichting start op met ochtendlicht om richting de middag naar haar helderste en maximale stand te gaan. Om vervolgens weer naar een warmwitte kleur te gaan richting de avond. Traploos en onmerkbaar.
Voor zowel vetilatie als verlichting wordt gebruik gemaakt van één voeding, wat weer leidt tot een extra laag energieverbruik. En dat alles wirdt gewoon gefabriceerd in Nederland.

Ben je nieuwsgierig 
naar onze producten?

Bel of mail ons gerust, we komen graag in contact! Of neem contact op via het contactformulier.

Neem contact op met ons