Skip to content

Ruimte-in-Ruimte

EEN FLEXIBELE BELCEL VAN RITSWAND:
VOOR PRIVACY EN FOCUS

HUREN OF KOPEN

Ritswand biedt de mogelijkheid om te huren of te kopen. En in geval van koop garanderen we je bij aankoop direct een vaste inruilprijs.

Op zoek naar flexibele en duurzame kantoorindeling? Met de Office Cabins van Ritswand sla je twee vliegen in één klap. Dankzij onze unieke gepatenteerde Zipperwall techniek realiseer je in een handomdraai volledig herbruikbare belcellen, stille werkplekken en vergaderruimtes. In kleine, grote én tijdelijke kantoren. Want als je organisatie verhuist, verhuis je de Zipperwall gewoon mee.

Ritswand speelt met de Zipperwall in op de toenemende behoefte aan circulair toepasbare producten. Het wandsysteem is niet alleen zeer innovatief en flexibel; het is ook 100% circulair en duurzaam.

DE IDEALE KANTOORINDELING
RITS JE!

Complete vrijheid om je bedrijfsruimte flexibel in te richten? De wanden van de Office Cabins worden door middel van een gepatenteerde ritsverbinding met elkaar verbonden, er komt geen gereedschap aan te pas. Het grote voordeel: met de Zipperwall hoef je geen ingrijpende, bouwkundige aanpassingen te laten verrichten. Je bedrijfsruimte blijft dus te allen tijde volledig intact.

UITWISSELBAAR MET UITGEBREIDE KEUZEMOGELIJKHEDEN

Deuren, panelen, plafonds, vloeren, verlichting, ventilatie: alles is modulair, losmaakbaar en eindeloos herbruikbaar. Bij het samenstellen van de producten kun je kiezen uit een ruim aanbod materialen, waaronder bijvoorbeeld houten, glazen of stoffen panelen. Van een industriële robuuste look, strak design, relatief eenvoudig tot uitgesproken chique; ook daarvoor ben je bij Ritswand aan het juiste adres!

Ben je enthousiast over de Ruimte-in-Ruimte en wil je meer informatie?

FLEXIBEL ZONDER BOUWKUNDIGE AANPASSINGEN

Flexibiliteit en snelheid zijn in het huidige tijdsbeeld van groot belang, ook als het aankomt op het indelen van bedrijfsruimtes. Je wilt snel kunnen schakelen bij veranderingen. Met de producten van Ritswand kun je altijd flexibel meebewegen met ontwikkelingen binnen je organisatie. Bij groei, krimp en verhuizing; onze producten zijn flexibel te gebruiken.De kleinste unit is een belcel van 90x90cm. Door elementen toe te voegen kun je grotere ruimtes realiseren. Er zijn geen constructieve aanpassingen nodig: de belcel, stilteplek of vergaderruimte staat los van plafonds, muren en vloeren.

AKOESTIEK

De Office Cabins voldoen aan de hoogste geluidseisen; wanden zijn extra akoestisch geïsoleerd, en ook de plafonds en deuren hebben een uitzonderlijk hoge akoestische waarde. Geluidsmetingen hebben aangetoond dat bij voorbeeld de stiltewerkplek van Ritswand een geluidsisolatie heeft van maar liefst 42dB, daar waar de meeste andere producten blijven steken op 30 dB. Met Ritswand creëer je moeiteloos heel veel meer rust, comfort en concentratie op de werkvloer.

MILIEUSUBSIDIE MOGELIJK

Denk je erover om het wandsysteem van Ritswand aan te schaffen? Dan kun je milieusubsidie aanvragen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) verleent subsidies aan partijen die tot aankoop van onze producten overgaan, omdat we met de Zipperwall bijdragen aan circulair en duurzaam bouwen.
Ben je enthousiast
over onze producten
Bel of mail ons gerust, we komen graag in contact! Of neem contact op via het contactformulier.

Neem contact op met ons

Via onderstaand formulier kunt u aangeven waar u naar op zoek bent.

Aan de hand van de ingevulde gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u direct contact met ons wilt kunt u ons bereiken op 0294-728050